Newspaper that inspires change. Breaking stories that shake the world. Be informed, Don't Settle for Fake News.

feat shape 1
feat shape 2
feat shape 3

Live Video & Score: Barcelona vs Osasuna 1-0, DGS 1. Lewandowski goal disallowed. Crossbar for visitors. One player sent off

Barcelona's goal was disallowed, Lewandowski scored but was offside. Osasuna had a strong shot but Barcelona's goalie made an extraordinary save.

Barcelona a avut un gol anulat în minutul 79 al meciului lor cu Osasuna. Robert Lewandowski a reușit să înscrie, dar a fost considerat în ofsaid. În minutul 77, Osasuna a avut o ocazie de a marca, dar portarul Pena a făcut o intervenție extraordinară la un șut puternic al lui Moncavola. La minutul 76, Raul Garcia a lovit bara cu un șut la colțul lung, după o pasă bună de la Ruben Garcia.

În minutul 67, Osasuna a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Unai Garcia. În minutul 63, Vitor Roque a marcat pentru Barcelona după o fază de efect. În minutul 45+1, Kounde a ratat la limită o ocazie de a marca pentru Barcelona. În minutul 12, Lewandowski a reluat cu capul, dar a trimis mingea pe lângă poartă. La minutul 7, Ferran Torres a fost înlocuit cu Lopez din cauza unei accidentări, în timp ce Barcelona a avut ghinionul ca Torres să nu mai poată continua din cauza unor probleme musculare.

Meciul a început cu o lovitură de start pentru Barcelona. Echipele de start au fost anunțate, iar Barcelona a avut o serie de absențe notabile, inclusiv Marc-Andre ter Stegen, Alejandro Balde, Marcos Alonso, Gavi, Sergi Roberto, Joao Felix și Raphinha.

Xavi, antrenorul Barcelonei, a declarat că nu renunță la luptă și are încredere în echipă, deși au avut rateuri și un rezultat umilitor în Supercupă. Cu toate acestea, Barcelona pare să aibă dificultăți în acest sezon și să prindă podiumul, având în vedere că alte echipe sunt deja desprinse de restul.

Victoria cu Osasuna ar fi crucială pentru Barcelona pentru a se distanța de locul 5 și pentru a obține un pic de liniște. Ultima dispută dintre cele două echipe a avut loc în Supercupă, iar Barcelona a câștigat cu 2-0.

Echipele de start au fost:
FC Barcelona: Inaki Pena - Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo - Gundogan, De Jong, Pedri - Yamal, Lewandowski, Ferran Torres.
Osasuna: Aitor Fernandez - Areso, Unai Garcia, David Garcia, Herrando, Mojica - Moncayola, Lucas Torro, Aimar Oroz - Budimir, Arnaiz.

Share With Others

Comments on Live Video & Score: Barcelona vs Osasuna 1-0, DGS 1. Lewandowski goal disallowed. Crossbar for visitors. One player sent off