Newspaper that inspires change. Breaking stories that shake the world. Be informed, Don't Settle for Fake News.

feat shape 1
feat shape 2
feat shape 3

Live Video and Score: Alaves vs Real Madrid 0-0, ACUM, in Direct on Digi Sport 1. Madrilenii Evolueaza in 10 Oameni

Real Madrid's Nacho received a red card, while Alaves had a great chance to score. Real Madrid is struggling with injuries.

Minutele 54: Cartonaș roșu pentru Real Madrid! Nacho este sancționat cu cartonașul roșu de către arbitrul meciului, după o intrare cu talpa asupra lui Samu.

La minutul 38, Real Madrid a avut o ocazie de a marca! Valverde a șutat puternic de la peste 25 de metri spre poarta lui Alaves, iar Sivera a reușit să respingă mingea cu dificultate în lateral.

La minutul 33, Alaves a avut o ocazie! Samu a trimis mingea cu capul către spațiul porții din interiorul careului, dar Kepa a reținut mingea fără probleme.

În minutul 2, Real Madrid a avut o altă ocazie! Diaz i-a pasat lui Valverde în interiorul careului, dar șutul uruguayanului a fost respins de Sivera.

Echipele sunt Alaves (4-3-3): Sivera - Gorosabel, Marin, Abqar, Duarte - Guevara, Blanco, Guridi - Rebbach, Omorodion, Rioja

Rezerve: Alkain, Benavidez, Garcia, Hagi, Karrikaburu, Lopez, Maras, Mendes, Munoz, Owono, Sola, Tenaglia

Antrenor: Luis Garcia Plaza

Real Madrid (4-4-2): Kepa - Lucas, Rudiger, Nacho, F. Garcia - Valverde, Kroos, Modric, Diaz - Rodrygo, Bellingham

Alaves primește vizita lui Real Madrid în ultimul meci al anului. Cu madrilenii care nu s-au descurcat niciodată bine în ultima partidă din an, Alaves are șanse mari de a obține puncte.

Real Madrid vine după o victorie categorică, 4-1 contra celor de la Villarreal, în timp ce Alaves a pierdut ultimul meci, 0-3 cu Girona.

Cu opt jucători accidentați, printre care Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Eduardo Camavinga, Arda Guler și Vinicius Junior, șansele gazdelor sunt și mai mari.

Echipele probabile pentru acest meci, conform celor de la Mundo Deportivo, nu îl includ pe Ianis Hagi printre titulari.

Share With Others

Comments on Live Video and Score: Alaves vs Real Madrid 0-0, ACUM, in Direct on Digi Sport 1. Madrilenii Evolueaza in 10 Oameni